Hangman på dansk

Tag spil dansk Hangman gratis online her på Galge.dk. Kan du gætte hvad der skal stå? Prøv selv.

Kan du lide at spille Hangman? Giv os et plus og et like:

Kategori: Lande

Forkerte: 4 ud af 6  Forkerte gæt tilbage: 2

_ _ N_ _ 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Hvordan spiller man Hangman på dansk?

Klik på et bogstav, som du mener kunne være i ordet. Hvis bogstavet er i ordet, vises det i alle de tomme felter, hvor det formodes at være. Hvis ikke, vil en mand blive påbegyndt hængt i løkken. Fortsæt med at klikke på de bogstaver, du tror er i ordet indtil ordet er færdigt. Hvis du gætter forkert og manden i løkken er færdig, så er dit Hangman spil forbi. Læs mere om spillet her.

Tips og tricks

De fleste Hangman spil er ikke så svære, men som ethvert ordspil, kan de til tider være en vanskelig opgave. Disse tips kan hjælpe dig med at løse gåden og vinde.

Vælg de mest almindelige bogstaver først:
Det er helt klart bedst at starte dit Hangman med de mest almindelige bogstaver, der anvendes i det danske sprog, og ikke mere obskure bogstaver som q, w eller x. Mange oplever, at de har en god chance for at løse, hvis de begynder med at vælge E, R, S, T, L og N først.
Placer en vokal:
Ethvert ord i Hangman på dansk har brug for en vokal, så prøv at gætte på en vokal i et ord med det samme. Hvis du har en masse tomme pladser og en masse konsonanter, så er chancerne for at du mangler en vokal gode.
Udled ordet og vælg derefter dine bogstaver:
Når du har gættet et par bogstaver, kan du være i stand til at give et godt gæt på, hvad den endelige løsning på Hangman vil være. Gæt på de bogstaver, der er være i den løsning du tror på for at se om du er på rette vej..

Hvor stammer Hangman fra?

I modsætning til mange andre spil, ved ingen helt klart hvor Hangman stammer fra. Det synes dog, at spillet blev opfundet engang i den victorianske æra. I tekster fra 1894 er det første sted i historien hvor Hangman er nævnt. Fra da af har spillet spredt sig til hele verden. Nu er Hangman på dansk så kommet online.